آموزش در ادامه ی مطلب...

.

مواد لازم :

 سینه مرغ خرد شده  یک عدد
 پیاز خرد شده  1 عدد
 قارچ خرد شده یا پرک شده  1 پیمانه
 سیب زمینی خلالی  3 عدد برای تزئین
 نمک و فلفل و ادویه کاری به میزان لازم
خامه 3 قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
آرد 2 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم


طرز تهیه :
پیاز رو در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده رو بهش اضافه کنیم. بعد هم نمک و ادویه و فلفل و قارچ. شیر رو در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت میذاریم. آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و توی شیر میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا گوله نشه.

مخلوط شیر و آرد رو با مرغ ها که سرخ کرده بودیم مخلوط میکنیم و در آخر خامه رو اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگه روی حرارت بمونه میبره.

مخلوط آماده شده رو در ظرف سرو ریخته و با چیپس خلالی تزئین کنیم.